Sunday, January 29, 2017

PROMOSI VIVIX

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..
Bulan nih sememangnya bulan untuk Vivix by Shaklee. Kenapa saya cakap bulan nih bulan untuk Vivix?
Sebabnya bulan nih harga VIVIX sangatlah berbaloi-baloi. Ramai yang menantikan PROMOSI VIVIX ni. Lebih JIMATTTT!!
Untuk yang masih belum tahu, VIVIV ni merupakan SUPPLEMENT yang TERBAIKK dari SHAKLEE kerana merangkumi kesihatan keseluruhan. ALL IN ONE!!
Nak CANTIK?
Nak SLIM?
Nak IKHTIAR HAMIL?
Nak SEMBUHKAN LUKA LEPAS BERSALIN lebih cepat?
Semuanya ada dalam VIVIX SHAKLEE 🙂
vivix_angle
Okayh, kat sini saya nak list kan secara ringkas kenapa Vivix nih merupakan supplement yang terbaik daripada Shaklee so that uols lebih memahami dan mengetahui manfaat dan kelebihan yang ada jika anda mengambil Vivix sebagai supplement dan makanan tambahan.
Antara MANFAAT dan KELEBIHAN Vivix Shaklee:
  • Mengelakkan cyst and fibroid, bagi yang dah sedia ada insyaAllah Vivix dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid.
  • Mengelakkan kanser payudara
  • Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan
  • Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR
  • Mengurangkan masalah rambut gugur
  • Mengelakkan gemuk dan obes
  • Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung
  • Mengurangkan jeragat dan juga jerawat
  • Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung, SLE etc.
  • Bagus untuk membunuh sel kanser or sel yang abnormal dalam badan
  • Sesuai untuk heavy smoker, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir dlm dada akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok (ketagihan pada dadah juga insyaAllah boleh dihentikan dengan pengambilan Vivix secara berterusan)
Ini pula bahan-bahan TERBAIK yang terkandung di dalam Vivix :
    anggur-muscadine-1
  1. Anggur Muscadine

    Satu-satunya anggur yg mempunyai lebih satu kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan.. Anggur ini mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.


    Anggur muscadine dan bijinya adalah satu sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.
  2. Elderberry atau Sambucus Nigra

    Elderberry juga dikenal sebagai Sambucus Nigra. Buahnya bulat kecil berwarna ungu gelap bergugusan seperti anggur. Buah ini banyak tumbuh di Eropah, Amerika Utara, Asia, dan Benua Inggeris. Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.
  3. elderberry

    Jus Elderberry telah terbukti sangat efektif dalam penyembuhan flu dan juga digunakan untuk mengubati pesakit flu pada tahun 1995.
     



    Kandungan vitamin C yang tinggi membuat jus elderberry sangat bermanfaat dalam perubatann penyakit yang disebabkan infection daripada virus dan bakteria.

    Antara manfaat lain yang sangat penting dari jus Elderberry adalah:
    Kemampuannya untuk mencegah dan mengubati kanser, fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya.

    - Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengubati penyakit AIDS dan kanser.

    - Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung.
    - Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes.
    - Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.
  4. Purple Carrot

    Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab.
  5. purple-carrot 
    Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot dan ia bertanggungjawab mengurangkan diabetes.

    Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen. Ia mengurangkan risiko penyakit jantung.
  6. Polygonum Cuspidatum

    Polygonum Cuspidatum (knotweed jepun) adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, yg juga byk ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol.
polygonum-cuspidatum

Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan utk merumuskan supplement anti penuaan. Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.



Bagi mereka yang semangnya menghidapi penyakit, sewaktu awal pengambilan mungkin mengalami healing crisis. Teruskan pengambilan, insyaAllah selepas dua hingga tiga kali pengambilan uols akan dapat merasakan sendiri perbezaannya 🙂

Actual price is RM500. But this month harga PROMO memang sangat-sangat berbaloi.
Untuk order, boleh WHATSAPP 011-3314 7296. InsyaAllah saya menjanjikan the best of price and also full consultation as well. 🙂

WANIE NAZERI
011 3314 7296
Your Trusted Shaklee Distributor
facebook-icon-preview-1 Wanie Nazeri
instagram   Wnr.Healthcare

No comments:

Post a Comment

LinkWithin