Monday, November 21, 2016

KENAPA SHAKLEE BUKAN BUSINESS LAIN??

Ramai yang tanya Wanie kenapa pilih Business Shaklee ni? First of all dah tentu Wanie dah rasa effect yang bagus dari penggunaan Shaklee ni. Sebab tu rasa terpanggil untuk membantu orang lain yang mempunyai masalah kesihatan.

Bila kita dah rasa sesuatu produk tu bagus kita akan rasa lebih yakin untuk kenalkan kepada orang lain. Dan orang akan jadi lebih yakin untuk beli dengan kita bila kita sendiri yang jadi testimoni. Kebanyakan customer Wanie adalah orang yang terdekat dengan kita, dorang ni la yang akan nampak perubahan kita. Pastu dorang risik-risik la ape yang kite pakai. Time tu la kite menjual produk kite. Tak susah pun kann??

Shaklee ni pulak company yang kukuh. Kalau korang nak tahu Shaklee ni dah hampir 100 tahun di pasaran US manakala hampir 20 tahun bertapak di Malaysia. So tak perlu takut kalau company bankcrupt ke orang atas bawak lari duit ke ape. Sebab kite tak melabur untuk kesenangan orang atasan. Macam mana Shaklee boleh bertahan sehigga hampir 100 tahun?? Dah tentu lah sebab product nya bagus. Sebab tu orang semakin percaya.

Produk Shaklee sentiasa SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan clinical test. Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.

Business Plan yang Menarik dan Adil. Sebenarnya Wanie tertarik dengan Business Plan yang tak menindas ahli bawah. Dalam organisasi Shaklee mengamalkan prinsip siapa yang berusaha dia akan dapat. Bukan duduk saja dan mengharapkan orang lain bekerja. Dalam Shaklee kita ditawarkan pelbagai peluang menarik. Contohnya Cash Bonus setiap bulan bagi ahli yang mencapai target jualan. Cash Bonus ni akan diberikan ikut point yang kite dapat dari setiap pembelian produk. Selain itu, ada Car Bonus, trip, pakej umrah dan pelbagai lagi yang menarik yang kite tak mampu nak lepaskan.

Kepada yang berminat untuk jana pendapatan sampingan untuk membantu family tu boleh la try business ni. Modal untuk jadi ahli RM80 seumur hidup. Korang tak perlu beli produk dulu. Dah jadi ahli yang sah, lepas tu korang boleh start menjual dengan cara share testimoni sendiri atau testimoni daripada group. Bila dah dapat customer baru lah order barang. Senang kan??? 
Tak kan nak tengok je orang dapat income 4 5 angka sebulan?? Bertindak lah sekarang. 

Untuk info lanjut boleh whatsapp Wanie 011 3314 7296




My Shaklee's Story

TAK KENAL MAKA TAK CINTA !

Masa sekolah lagi dah kenal Shaklee ni. Tapi tak ambil tahu sangat sebab semua orang tahu Vitamin Shaklee ni agak mahal.

Mula-mula consume Shaklee tahun 2013 mase tu pregnantkan Arissa. Disebabkan Wanie bukan jenis yang minum susu so husband suggest ambil kalsium tablet. Dan kebetulan masa tu Wanie ada sorang kawan yang memang ahli SHAKLEE. So Wanie pun merisik-risik pasal Kalsium Tablet dari SHAKLEE ni. Masa tu pikir nak yang terbaik je untuk baby dlm kandungan tak pikir harga yang mahal tu dah :)

Sebenarnya Shaklee ni ade SET HAMIL yang lengkap untuk ibu hamil. Tapi Wanie cuma consume OSTEMATRIX dan OMEGA GUARD. Vitamin lain ambil dengan KKIA je. Nak jimat :)
Lepas bersalin n berpantang terus lupakan Shaklee. Sebab masa tu tak ada kesedaran langsung pasal kesihatan. Cuma pikir bila sakit gi je hospital n makan ubat :)

Alhamdulillah 2016 Tuhan bagi rezeki. Pregnant anak ke 2. Wanie pun usha Shaklee lagi dengan kawan tu. Masa ni kawan Wanie tu dah jadi ahli Shaklee yang aktif :)
Kali ni Wanie pilih untuk ambil SET HAMIL. Dalam set ni ada ESP, VITALEA, VITAMIN C, B COMPLEX DAN OSTEMATRIX. Bila dah masuk trimester kedua dan ketiga tambah OMEGA GUARD. Masa buat keputusan untuk amik set ni terus daftar jadi ahli. Bijak kan?? Dapat beli set tu dengan harga ahli. Lebih murah dan berbaloi.

Mula-mula masuk ahli tu sebab nak pakai untuk sendiri je. Tak terpikir nak jual pun :)
Tapi tak sampai sebulan lagi consume set ni Wanie rasa ade perubahan pada badan. Maklum lah, masa anak first bersalin czer. So dalam pantang pun main-main je. Badan asik sakit-sakit je masa tu. Tapi lepas consume SHAKLEE ni, sakit pinggang n belakang tu makin berkurang. Yang paling BEST kulit terasa makin cerah, parut pudar dan gebuss hasil dari consume ESP dan VITAMIN C. Lagi satu effect yang paling BESTTT ialah Wanie dah tak sembelitt. Kalau tak before ni sangat seksa bila nak membuang :(

Bila da rase effect kat diri sendiri Wanie rasa happy sangat nak share dengan orang lain dan nak bantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan :)

Sebenarnya Shaklee ni tak mahal pun malah sangat jimat. Contoh macam SET HAMIL yang Wanie consume ni boleh tahan sehingga 2 hingga 3 bulan. Jimat kan?? Tak perlu beli setiap bulan macam vitamin lain :)




Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk Shaklee boleh hubungi Wanie 011 3314 7296



Friday, May 29, 2015

TUDUNG MURAH




Inilah masa untuk anda menambah koleksi tudung anda. BIG SAVER!!

SALE! SALE! SALE!


3 PCS RM100
* Exclude Postage

Boleh pilih nak warna apa k. Boleh gak share ngan kengkawan :)


COLOR : SKY BLUE


COLOR : BLUE


COLOR : BABY BLUE


COLOR : AQUA


COLOR : CERISE


COLOR : MAROON


COLOR : CRIMSON


COLOR : RED


COLOR : GREEN

WHATSAPP +60132676830 


1. Material berkualiti setanding jenama terkenal.
2. Selesa
3. Tak panas
4. Mudah digosok

BERBELANJALAH DENGAN BIJAK. MENGAPA BAYAR LEBIH UNTUK KUALITI YANG SAMA :)






Wednesday, May 27, 2015

MAGNETIC BROOCH

Kebanyakan orang akan pakai pin brooch pada tudung dan shawl kan. Korang ade masalah tak kat tudung korang di sebabkan pin brooch tu? Masalah mcm kesan lubang2 pada tudung or shawl ataupon kesan benang tertarik sebab pin brooch tu. Ramai tak yang menghadapi masalah mcm ni?

Iolls ade jumpa satu brooch yang magic!! Memang xmeninggalkan kesan langsung pada tudung kite taw. HEBAT!!

Jom tengok brooch ape yang magic tu.



MAGNETIC BROOCH


                                                  Size : 1.5cm (Diameter)
                                                  Price : RM20
                                                  Promotion Price : RM15 (exclude post)


                                                  Post: Add RM6 (Semenanjung)
                                                 Add RM9 (Sabah/Sarawak)


Jangan risau, takut tercabut, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kuat. Kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. 

Kami tidak menggunakan magnet biasa yang warna hitam letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite.

Tarikan magnet ini tersangat kuat, kalo nak tanggalkan magnet tu antara sama lain adalah dengan cara slide kan magnet tu. Jangan tarik tau sebab kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet. Kalo sayang tudung korang bertukarlah pakai magnetic brooch ni. 

Berminat nak order? Whatsapp +60132676830


Sunday, May 03, 2015

Baju Raya Murah 2015

Mungkin ada yang tak sempat nak hantar jahit baju raya kan. Kebanyakan tailor da close order. Alamak!! Mcm mane nak raye kalo baju raya pon tak ada. Hehe~

Hah! Ape lagi. Cari baju ready made je la. Ape susah kan.. :)

Meh nk cite sket. WNRCollection ade jual baju kurung ready made tau. Ditempah khas tau.

Ade orang ckp. Ala, ape nak kesah. Kat Jalan TAR bersepah org jual baju kurung ready made. OK.. Mmg betul bersepah baju kurung kt Jalan TAR tu. Tp korang pikir sendiri la. Nak hadap traffic jammed, pastu parking lagi. TAPI... Dengan kami anda cuma pilih mane yang berkenan pastu bayar abd tunggu barang smpai depan pintu je. MURAH, CEPAT & SENANG kan. :)

OK. Membebel panjang2 pun korang bosan kan. hehhe. So, marilah kite cuci mata ye.



KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage



KURUNG AAFIYA

Color : Red

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage




KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage




KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage



KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage
========================================================================

Haa, macam mane? Berminat?? 

Macam mana nk ORDER?


SMS / WHATSAPP <NAMA BAJU> <WARNA PILIHAN>


ke +6013 267 6830

Yang penting korang akan berpuas hati sebab:-

✓ Material berkualiti tinggi

✓ Jahitan yang kemas

✓ Kain yang lembut

✓ Selesa dipakai dan tidak panas


❀ KOLEKSI TERHAD DAN EKSKLUSIF ❀

Monday, March 17, 2014

PROMOSI!! HANDBAG WANITA ANGGUN TERKINI 2014!!

KOD : CHANEL LE BOY
HARGA : RM130.00

KOD : GUCCI GOLD 01
HARGA :
1 SET : RM200.00
HANDBAG : RM160.00
PURSE : RM60.00

KOD : GUCCI GOLD 02
HARGA :
1 SET : RM200.00
HANDBAG : RM160.00
PURSE : RM60.00


PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA!!!
HUBUNGI KAMI SEGERA!! 
0132676830


Clutch Bag Murah utk Lelaki 2014!!

Dapatkan segera CLUTCH BAG 2014!!
Hanya di WNR-Collection!!

KOD : LV01
HARGA : RM80


KOD : LV02
HARGA : RM80


KOD : MB01
HARGA : RM70


KOD : MB02
HARGA : RM70


HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.
KOS PENGHANTARAN : RM6 (SEMENANJUNG) & RM10 (SABAH/SARAWAK)

HUBUNGI KAMI SEGERA MELALUI SMS/WHATSAPP : 0145006505 @ 0132676830

DAPATKAN SEGERA!!



Monday, February 24, 2014

Koleksi Handbag 2014! - READY STOCK!!

Dapatkan Koleksi Handbag Terkini 2014 sekarang!!

Untuk tempahan, anda boleh emailkan kepada wnrcollection@yahoo.com 
ATAU
call/sms/whatsapp : +60132676830
ATAU
singgah di Facebook kami. Klik sini.



MK (RED)
KOD : WNR639
Harga : RM140
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------



BURBERRY (YELLOW)
KOD : WNR8883
Harga : RM150
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------




CHANEL JUMBO (SILVER) SET
KOD : WNR58601
Harga : RM180
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------



GUESS (PINK) SET
KOD : WNR2050
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------






COACH (BLACK)
KOD : WNR15275
Harga : RM150
LIMITED STOCK!!

LinkWithin