Friday, May 29, 2015

TUDUNG MURAH




Inilah masa untuk anda menambah koleksi tudung anda. BIG SAVER!!

SALE! SALE! SALE!


3 PCS RM100
* Exclude Postage

Boleh pilih nak warna apa k. Boleh gak share ngan kengkawan :)


COLOR : SKY BLUE


COLOR : BLUE


COLOR : BABY BLUE


COLOR : AQUA


COLOR : CERISE


COLOR : MAROON


COLOR : CRIMSON


COLOR : RED


COLOR : GREEN

WHATSAPP +60132676830 


1. Material berkualiti setanding jenama terkenal.
2. Selesa
3. Tak panas
4. Mudah digosok

BERBELANJALAH DENGAN BIJAK. MENGAPA BAYAR LEBIH UNTUK KUALITI YANG SAMA :)






Wednesday, May 27, 2015

MAGNETIC BROOCH

Kebanyakan orang akan pakai pin brooch pada tudung dan shawl kan. Korang ade masalah tak kat tudung korang di sebabkan pin brooch tu? Masalah mcm kesan lubang2 pada tudung or shawl ataupon kesan benang tertarik sebab pin brooch tu. Ramai tak yang menghadapi masalah mcm ni?

Iolls ade jumpa satu brooch yang magic!! Memang xmeninggalkan kesan langsung pada tudung kite taw. HEBAT!!

Jom tengok brooch ape yang magic tu.



MAGNETIC BROOCH


                                                  Size : 1.5cm (Diameter)
                                                  Price : RM20
                                                  Promotion Price : RM15 (exclude post)


                                                  Post: Add RM6 (Semenanjung)
                                                 Add RM9 (Sabah/Sarawak)


Jangan risau, takut tercabut, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kuat. Kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. 

Kami tidak menggunakan magnet biasa yang warna hitam letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite.

Tarikan magnet ini tersangat kuat, kalo nak tanggalkan magnet tu antara sama lain adalah dengan cara slide kan magnet tu. Jangan tarik tau sebab kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet. Kalo sayang tudung korang bertukarlah pakai magnetic brooch ni. 

Berminat nak order? Whatsapp +60132676830


Sunday, May 03, 2015

Baju Raya Murah 2015

Mungkin ada yang tak sempat nak hantar jahit baju raya kan. Kebanyakan tailor da close order. Alamak!! Mcm mane nak raye kalo baju raya pon tak ada. Hehe~

Hah! Ape lagi. Cari baju ready made je la. Ape susah kan.. :)

Meh nk cite sket. WNRCollection ade jual baju kurung ready made tau. Ditempah khas tau.

Ade orang ckp. Ala, ape nak kesah. Kat Jalan TAR bersepah org jual baju kurung ready made. OK.. Mmg betul bersepah baju kurung kt Jalan TAR tu. Tp korang pikir sendiri la. Nak hadap traffic jammed, pastu parking lagi. TAPI... Dengan kami anda cuma pilih mane yang berkenan pastu bayar abd tunggu barang smpai depan pintu je. MURAH, CEPAT & SENANG kan. :)

OK. Membebel panjang2 pun korang bosan kan. hehhe. So, marilah kite cuci mata ye.



KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage



KURUNG AAFIYA

Color : Red

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage




KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage




KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage



KURUNG AAFIYA

Color : Purple Plum

Material : Cotton Satin

Size : S, M, L

Harga Asal : RM180 

Harga Promosi : RM150 (FREE POST SM)
**SS add RM10 for postage
========================================================================

Haa, macam mane? Berminat?? 

Macam mana nk ORDER?


SMS / WHATSAPP <NAMA BAJU> <WARNA PILIHAN>


ke +6013 267 6830

Yang penting korang akan berpuas hati sebab:-

✓ Material berkualiti tinggi

✓ Jahitan yang kemas

✓ Kain yang lembut

✓ Selesa dipakai dan tidak panas


❀ KOLEKSI TERHAD DAN EKSKLUSIF ❀

Monday, March 17, 2014

PROMOSI!! HANDBAG WANITA ANGGUN TERKINI 2014!!

KOD : CHANEL LE BOY
HARGA : RM130.00

KOD : GUCCI GOLD 01
HARGA :
1 SET : RM200.00
HANDBAG : RM160.00
PURSE : RM60.00

KOD : GUCCI GOLD 02
HARGA :
1 SET : RM200.00
HANDBAG : RM160.00
PURSE : RM60.00


PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA!!!
HUBUNGI KAMI SEGERA!! 
0132676830


Clutch Bag Murah utk Lelaki 2014!!

Dapatkan segera CLUTCH BAG 2014!!
Hanya di WNR-Collection!!

KOD : LV01
HARGA : RM80


KOD : LV02
HARGA : RM80


KOD : MB01
HARGA : RM70


KOD : MB02
HARGA : RM70


HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.
KOS PENGHANTARAN : RM6 (SEMENANJUNG) & RM10 (SABAH/SARAWAK)

HUBUNGI KAMI SEGERA MELALUI SMS/WHATSAPP : 0145006505 @ 0132676830

DAPATKAN SEGERA!!



Monday, February 24, 2014

Koleksi Handbag 2014! - READY STOCK!!

Dapatkan Koleksi Handbag Terkini 2014 sekarang!!

Untuk tempahan, anda boleh emailkan kepada wnrcollection@yahoo.com 
ATAU
call/sms/whatsapp : +60132676830
ATAU
singgah di Facebook kami. Klik sini.



MK (RED)
KOD : WNR639
Harga : RM140
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------



BURBERRY (YELLOW)
KOD : WNR8883
Harga : RM150
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------




CHANEL JUMBO (SILVER) SET
KOD : WNR58601
Harga : RM180
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------



GUESS (PINK) SET
KOD : WNR2050
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!
-----------------------------------------------------------------------------------






COACH (BLACK)
KOD : WNR15275
Harga : RM150
LIMITED STOCK!!

Sunday, February 16, 2014

Handbag Murah 2014 - Chanel

Dapatkan Koleksi Handbag Terkini 2014 sekarang!!

Untuk tempahan, anda boleh emailkan kepada wnrcollection@yahoo.com 
ATAU
call/sms/whatsapp : +60132676830
ATAU
singgah di Facebook kami. Klik sini.


Kod : chanel2014-01
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!
Kod : chanel2014-02
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!

Kod : chanel2014-03
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!

Kod : chanel2014-04
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!



Handbag Murah 2014 - Coach

Dapatkan Koleksi Handbag Terkini 2014 sekarang!!

Untuk tempahan, anda boleh emailkan kepada wnrcollection@yahoo.com 
ATAU
call/sms/whatsapp : +60132676830
ATAU
singgah di Facebook kami. Klik sini.

Kod : Coach2014-01 (green)
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!

Kod : Coach2014-02 (dark brown)
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!

Kod : Coach2014-03 (light brown)
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!

Kod : Coach2014-04 (pink)
Harga : RM160
LIMITED STOCK!!



LinkWithin